Programok / Bor és gasztronómia

Település:
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Mátészalka

Kategória:
Bor és gasztronómia


Bock Premium Kóstoló Mátészalkán


2020. július 3., péntek, 19:00–22:00

             Részletek
 
2020. július 3-án pénteken 19.00-órától a mátészalkai Szatmári Múzeumban a Bock Borászat sommelier-je, Krenner Csaba kóstoltat 9 Bock borremekművet a Mátészalkai Borestek rendhagyó júliusi programján.

Ha, azt mondjuk BOCK, szinte mindenkinek, aki érdeklődik a borok iránt, eszébe jut Magyarország legismertebb bormárkájáról valamilyen kis egyéni élmény, sztori!
Miután rengetegen érdeklődtek, és biztattak minket a borestek újraindítását illetően, azt gondoltuk, hogy frappánsabban nem is nyithatnánk újra, mint jó társaságban nagyszerű Bock borokat kóstolgatva, kifújva orrunkon a borgőzt, az elmúlt hónapok kényszerű bezártsága után.
Az biztosan kijelenthető, hogy Bock József Magyarország modern kori bortörténelmének élő legendája, a mindennapok jó ivású borainak, és csúcs-szuper borkülönlegességeinek megalkotója, számtalan belföldi, és nemzetközi nagydíj birtokosa, kitüntetettje - a magyar borok világának legismertebb személyisége.

A pincészet sommelier-je Krenner Csaba 9 bort válogatott a kóstolóra, melyek többségére jellemző, hogy olyan borkülönlegességek, melyek nem fordulnak elő a hipermarketek polcain!

A kóstoló borai a következők lesznek:

Fanni Gyöngyöző 2018
Chardonnay Barrique 2017
Bock Rozé Cuvée 2019
Bock RedY 2018
Bock&Roll 2017
Bock Kékfrankos Selection 2016
Bock 70+ 2017
Bock Syrah 2016
Bock Cuvée 2015.

A rendezvényen a részvétel regisztrációhoz kötött, melyet e-mailen (cherryland@keletnet.hu, vagy igazgato@szatmarimuzeum.hu, ) keresztül, vagy telefonon Dr. Cservenyák László 30/903-071, SMS-ben, Messengeren, esetleg Viberen lehet megtenni!

A rendezvényen a borokhoz hideg borfalatkákat, házi sonkát, és tarját, füstölt kolbászt, sajtokat, péksüteményeket, a 383 The Kopjáry Water prémium ásvány és a Bakos Szikvíz szóda vizét szervírozunk kedves vendégeinknek.
A kóstoló végén, lehetőség lesz a megkóstolt borokból -akár nagyobb mennyiségben is - vásárolni!

A kóstoló ára: 9000 Ft

Érdeklődés, foglalás:
Dr. Cservenyák László 30/903-071

Információ: nyhborozo.hu, Facebook/nyhborozo.hu
 
 
     Forrás:  események fb. csoport

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »